ONZE PRODUCTEN

Onze NATURA-producten, van de hoogste kwaliteit, ontstonden in 1939 in België.

Lokale knowhow blijft vandaag ons handelsmerk. Onze producten bevatten noch bewaarmiddelen, noch voedingsadditieven.

ONZE MAYONAISES

Ontdek ons assortiment natuurlijke mayonaises, zonder toegevoegde voedingsadditieven, en “net als thuis" gemaakt. Eidooiers, mosterd, olie, azijn en een snufje zout, meer is er niet nodig om de beste mayonaise te maken!


THE BEST


A L'ANCIENNE


TRUFFEL MAYONAISE


CITROEN

ONZE MOSTERD

Neem een kijkje naar ons assortiment natuurlijke mosterd, van de zachtste tot de strafste. Onze mosterdrecepten werden doorgegeven van generatie op generatie, zoals de traditie het wil. We selecteren zorgvuldig elk ingrediënt om vervolgens de beste producten te bieden.


MOSTERD


GROVE MOSTERD

ONZE SAUZEN

Wandel gerust door ons assortiment natuurlijke sauzen, van Tartaarsaus tot Andalouse, een breed assortiment dat jong en oud zal bekoren.


LOOK


BEARNAISE


COCKTAIL


GRAVELAX


ANDALOUSE


CURRY


PIKANTE


ROUILLE


TARTAAR

ONZE KETCHUPS

Niets smaakt beter dan het natuurlijke! Ontdek ons assortiment natuurlijke ketchups, populair bij alle tomatenliefhebbers.


KETCHUP


CAYENNEPEPPER KETCHUP

ONZE DRESSINGS

Fleur je slaatjes op met onze natuurlijke dressings. Zij geven hen die kleine extra toets die het verschil maakt. Kom op, schud het plezier wakker! De natuurlijke scheiding tussen de olie en de andere ingrediënten is het beste bewijs dat onze dressings geen additieven bevatten.


A L'ANCIENNE


CAESAR


BRUSSELSE


MET HONING

ONZE KONFIJTEN

Wat denk je van ons assortiment natuurlijke konfijten? Ideaal voor bij kaasschotels of om jouw kerstdiner nog vrolijker te maken. Onze ambachtelijke konfijten onderscheiden zich door hun onnavolgbare smaak van verse uien en hun 100% natuurlijke ingrediënten.


WITLOOFKONFIJT


SJALOOTKONFIJT MET ZWARTE BESSEN


UIJENKONFIJT MET GEZOUTEN KARAMEL


UIENKONFIJT MET SINAASAPPEL


RODE BOSBESSEN KONFIJT


UIENKONFIJT MET SPECULOOSSMAAK


UIENKONFIJT VOOR FOIE GRAS


UIENKONFIJT MET FRAMBOZEN


VIJGENKONFIJT


WITLOOFKONFIJT MET CITRUS